Підтримати проект

Громадський моніторинг якості повітря України EcoCity є соціальним, екологічним, незалежним проєктом, який реалізовується неприбутковою громадською організацією "Фрі Ардуіно" 

Кошти, які ви безповоротно надаєте на рахунок ГО "Фрі Ардуіно", будуть спрямовані на розвиток громадської мережі моніторингу якості повітря EcoCity. Щомісячні витрати ГО"Фрі Ардуіно"  ідуть на оплату хостингу, домену та адміністрування мапи та серверу моніторингу EcoCity.

На даний час наша команда працює над покращенням інформування громадян про стан якості повітря відповідно до адміністративних центрів, районів та областей.

Для цього нам потрібно створити: 

1. Механізм запиту-збереження масиву даних для класифікації станцій по (Областям, Районам, Містам) за координатами від сервісу Google Maps

2. Механізм для формування кожні 10 хвилин середнього значення по кожній адміністративній одиниці 

3. Візуальне інтерактивне відображення середнього значення індексу якості повітря по адміністративній одиниці (Область, Район, Місто), яке буде відображатись в динаміці  на нашій мапі.

Сума витрат на реалізацію цих додаткових сервісів та на оплату функціонування інформаційного ресурсу EcoCity становить 10756 грн на травень місяць 2020 року.

Дякуємо Вам за підтримку громадського моніторингу якості повітря України EcoCity.