Підтримка

Технічна підтримка користувачів станцій громадського моніторингу за якістю повітря

При виникненні питань по вибору станції, по роботі станції, по діагностуванні станції, по ремонту станції, по відновленні сенсорів станції звертайтесь в технічну підтримку станцій громадського моніторингу.

Проводимо ремонт, заміну, діагностування та відновлення будь-якої станції громадського моніторингу за якістю повітря України. 

Всі станції EcoCity на гарантійному безоплатному обслуговуванні до 6 місяців. Будь-яка заміна сенсора, ремонт, калібровка протягом 6 місяців з дня отримання станції EcoCity безоплатна. Користувачу потрібно за свій рахунок демонтувати станцію та відправити її нам. Після 6 місяців використання станції платне гарантійне обслуговування за погодженням з користувачем станції. Також проводимо обслуговування станцій будь-якого виробництва за погодженням з користувачем.

Ми можемо допомогти залучити кошти для післягарантійного обслуговування станції будь-якого виробництва, звертайтесь безпосередньо в технічну підтримку по такому питанню.

Рекомендуємо раз в рік проводити діагностування своєї станції. Калібрування електрохімічних, інфрачервоних, металооксидних, газорозрядних сенсорів та відновлення оптичного сенсора пилу.  

Отримуємо звернення через telegram цілодобово, на телефонні дзвінки відповідаємо з понеділка по п'ятницю з 18:00 до 21:00

тел. 0990870301

Існує сто і одна причина чому Ваша станція перестала передавати дані, чому покази зі станції здаються Вам дивними. Користувач, не знайшовши самотужки відповіді на ці всі питання, просто відключає свою станцію від мережі, а громадяни втрачають єдине джерело даних по забрудненню повітря в свому регіоні. Щоб запобігти цьому, команда проєкту "EcoCity" та "Чисте повітря для України", разом з чеською неурядовою організацією "Arnika" та ГО "Фрі Ардуіно"  за підтримки Transition Promotion Program та National Endowment of Democracy організували технічну підтримку користувачів станцій громадського моніторингу.